GA JIJ HET AVONTUUR AAN MET KIDS WORLDWIDE FACTORY?

Wij zoeken twee ondernemende B2C e-commerce fanaten!
Andersdenkende alleskunners die samen www.toverkast.nl gaan transformeren van A tot Z. Info en profielen bijgaand.

1. Aanstormend E-commerce Plaza Specialist (40 uur/wk*)
Online B2C marketing en sales gedreven, ondernemend en andersdenkend

2. Aanstormend Content & Merchandise Specialist (40 uur/wk*)
Slimme creatieve ontwikkelaar en inkoper van edutainment speelgoed en merchandise

*Flexibiliteit: ondanks hoge ambities is een kortere werkweek bespreekbaar. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Jullie uitdaging bij ons

Opereren als dynamisch duo: twee ondernemende alleskunners die -ieder met hun eigen specialisme- van A-Z verantwoordelijk worden voor Toverkast.nl. Dat betekent dus ook geregeld met je laarzen in de blubber staan. In de bedrijfskolom schakelen jullie zoveel mogelijk tussenschakels uit en gaan vanaf producent rechtstreeks aan de consument leveren – disruptief zijn zit jullie in het bloed.

De één richt zich meer op marketing & sales de ander meer op productontwikkeling & inkoop (NB: kun jij dit alles in je eentje?! Daag ons uit). Wij zijn ambitieus en willen als edutainment specialist in spel en speelgoed de nummer 1 in deze niche worden. Jullie delen deze ambitie.

Creatieve productontwikkeling – scherpe Inkoop – optimale voorraadbeheersing – slimme logistiek – guerrilla (online) marketing-sales: zoals gezegd van A tot Z!

De E-commerce Plaza Specialist is de marketeer die rechtstreeks contact zoekt met de consument en daaraan levert (maar sluit wel partnerships met online sites als bol.com, Amazon etc.). Data- analyses zijn een peulenschil voor jou, zodat we precies weten wie onze consumenten zijn en waar ze zitten, wat ze wel aanspreekt en wat niet; jij bent in de lead qua uitwerking want JIJ bent de specialist en gaat ons de laatste online marketing trends en guerrilla trucs leren en deze toepassen!

De Content & Merchandise Specialist ontwikkelt speelgoed producten (o.a. op basis van live testen en ander onderzoek). Je koopt rechtstreeks in bij producenten en komt met slimme oplossingen voor voorraad en logistiek. Je sluit partnerships (bv licensing) met andere eigenaren van opkomende merken die goed bij onze visie en branding passen.

Kids Worldwide Factory (www.kidsworldwidefactory.nl is een edutainment company voor nieuwsgierige kinderen (0-12 jaar). Sinds 2006 maken en exploiteren wij inspirerende en ‘net even anders’ producten die ook nog eens verantwoord en educatief zijn. We hebben: TV formats, series, spellen (online en offline), merchandise, maar alles nog in de kinderschoenen. Nu zijn wij toe aan het professioneel neerzetten van onze online merchandise- en speelgoedwinkel www.toverkast.nl

Voor jullie beiden geldt:

 • Bachelor en/of Master afgerond, bij voorkeur met een zakelijke / entrepreneurial achtergrond
 • “Ondernemers in de dop”: enthousiast en gedreven, een “neus voor zaken”, het lef om nieuwe initiatieven op te pakken. Altijd met het oog op kansen, ontwikkeling én rendement
 • Ambitieus en “gebeten” door je job. Jullie hebben een echte drive om te ontwikkelen, en leggen de lat hoog voor jezelf
 • Streepje voor als je ieder al enkele jaren ervaring hebt
 • cashflow, P&L en budget gedreven;
 • Self-starters met veel gevoel voor eindverantwoordelijkheid, én:
 • Hands-on teamspelers
 • Direct contact met de externe partners waarmee jullie zaken doen en de commerciële flair om de
  deal te sluiten;
 • Bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Den Haag.

Wat mogen jullie van ons verwachten?

Een ondernemende creatieve en informele omgeving met een duidelijke visie: kinderen hun intrinsieke motivaties laten ontdekken en ontplooien door een prikkelend en hedendaags aanbod.

Bij Kids Worldwide Factory werken we actief samen en hechten we grote waarde aan een positieve sfeer en collegialiteit. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, én veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Ja, ik wil deze uitdaging aangaan!

Stuur ons je motivatie met CV, per e-mail aan Babet Reinders: babet@kidsworldwidefactory.nl
Nog vragen? Bel of app Babet: 06-34082131
Binnen 48 uur mag je van ons een reactie verwachten.
S.v.p. geen acquisitie n.a.v. deze vacatures!